“УКРОБОРОНПРОМ” націлений на активний діалог з представниками інших держав. Головна ціль – налагодження обміну досвідом і технологіями, прискорення реалізації програми імпортозаміщення, пошук нових партнерів та завантаження контрактами підприємств “УКРОБОРОНПРОМУ”,  які не задіяні у виробництві на потреби антитерористичної операції на Сході України.

Турецька Республіка є одним з найважливіших партнерів “УКРОБОРОНПРОМУ” – вже існують конкретні домовленості поглиблення співпраці за різними напрямками військово-технічного співробітництва.

Одним з пріоритетних завдань для нас є перехід на міжнародні стандарти у виробництві озброєння та військової техніки. Туреччина є членом НАТО, тому цей досвід для нас є дуже важливим фактором задля поглиблення ВТС

“УКРОБОРОНПРОМ” – це більше сотні багатопрофільних підприємств різних галузей оборонної промисловості, об’єднаних у Державний концерн. Діють вони у сферах розробки, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки, боєприпасів, беруть участь у військово-технічній співпраці з іноземними державами.

Участь у таких заходах, як “IDEF-2017”, є важливим аспектом успішного розвитку будь-якої галузі. Цього разу у Стамбулі будуть представлені майже всі підприємства Концерну.

Нас стенді “УКРОБОРОНПРОМУ” в рамках IDEF-2017 представлено передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, серед них: натурний зразок безпілотного мінібронетраспортеру “Фантом”, бронетранспортери БТР-3Е1 та “Дозор-Б”, БМ “Оплот”,  танкові двигуни та агрегати, ракетне та артилерійське озброєння, вогнепальна зброя та інше. Вперше на цій виставці буде представлено переносний ракетний гранатомет.