В рамках участі ДП ДГЗІФ «Укрінмаш», що входить до складу Державного концерну “Укроборонпром” у міжнародній виставці з питань оборони і безпеки LAAD-2017 Defence & Security делегація України домовилась про експорт-імпорт товарів цивільного та подвійного призначення, а також кооперації між країнами на міжнародних майданчиках.

Відповідні домовленості досягнули на зустрічі  в Торгово-промисловій палаті Федеративної Республіки Бразилії, представництво Концерну очолив Заступник генерального директора з розвитку Артур Херувімов.

“Такі домовленості дадуть поштовх для економічної співпраці між Україною та Бразилією – це дозволить вивести роботу на новий рівень”, – прокоментував підсумки зустрічі Артур Херувімов.

Нагадаємо, що Міжнародна виставка з питань оборони і безпеки LAAD-2017 Defence & Security проходить з 4 по 7 квітня та об’єднує виробників і постачальників технологій для збройних сил та оборонно-промислових комплексів країн, а також керівників служб безпеки великих корпорацій, підприємств-постачальників послуг.