Креативна команда агентства PlusOne на волонтерських засадах розробила логотип і фірмовий стиль для платформи кіберзахисту CYBER GUARD, створеної ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» за співпраці з ДК «Укроборонпром» та приватними компаніями «Інформейшн Сек’юриті Груп» та «Моріс Груп». Завданням проекту, що втілюється за підтримки державних та приватних компаній, є зміцнення кібербезпеки України і протидія інформаційним атакам.

«Останні кілька років ми багато працювали з цією темою. Ми виступали консультантами в низці проектів, пов’язаних із протидією російській пропаганді та кіберзагрозам із боку Росії. Наприклад, разом із нашим партнером, Українським Кризовим Медіа Центром, ми створили Ukraine Under Attack – ресурс, який свого часу став основною точкою збору інформації про гібридну війну в Україні», - зазначила Маргарита Волошина, директор по роботі з клієнтами PlusOne.

Працюючи з CYBER GUARD, креативна команда агентства PlusOne орієнтувалася на декілька ключових чинників:

- це перша глобальна платформа з кібербезпеки в Україні, створена в умовах військового протистояння російській агресії;

- вона має асоціюватися з міццю та силою України і водночас викликати позитивні асоціації безпеки, надійності, захисту.

У компанії «Укрінмаш», засновниці CYBER GUARD, зазначили, що символіка, яка була використана PlusOne, повністю розкриває суть платформи.

«Ми бачимо CYBER GUARD як команду швидкого реагування, відважних стражів, які захищають інформаційні кордони Українивід реально існуючих загроз. І погляди команди PlusOne повністю співпали з нашими. Вони повністю зрозуміли сутність організації та просто і лаконічно відтворили її в логотипі», - сказав радник керівництва Державної фірми «Укрінмаш», керівник проекту CYBER GUARD Єгор Аушев.