ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» взяло участь в одній з найбільшій світовій виставці «EUROSATORY-2018»

ДП ДГЗІФ «Укрінмаш», що входить до складу ДК «Укроборонпром», представило інноваційні розробки українського військово-промислового комплексу на Міжнародній виставці озброєнь, технологій безпеки та засобів захисту «EUROSATORY-2018», що відбулася у м. Париж, Франція в період з 11 по 15 червня 2018 року.

На стенді української експозиції були продемонстровані вітчизняні зразки та макети озброєнь авіаційної, військово-морської, бронетанкової і сухопутної тематики, зокрема: ПТРК "Корсар", БПЛА «СПЕКТАТОР», керований снаряд «КВІТНИК», макет бойового вертольота Мі-24, макет БТР-3ДА, а також макети бронеавтомобілів "КрАЗ" ("HULK 4х4", "FIONA 6х6").

Впродовж виставки було проведено низку переговорів між керівництвом ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» та представників Концерну із керівництвом Міноборони та ЗС ОАЕ, Перу, Індонезії, Кенії, Йорданії та інших країн,  а також з міжнародними компаніями з приводу подальшого співробітництва.

Стенд української експозиції відвідав Глава Верховної Ради України Парубій Андрій Володимирович та Перший заступник Секретаря РНБО Гладковський Олег Володимирович.

Основною діяльністю ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» є відстоювання державних інтересів у галузі військово-технічного співробітництва з іноземними партнерами, підвищення експортного потенціалу української військової продукції.

Eurosatory-2018 – найбільша міжнародна виставка, присвячена питанням безпеки і оборони та пов’язаних з цією сферою передових технологій. Eurosatory проводиться під патронажем Міністерства оборони Франції з 1967 року з періодичністю раз на 2 роки.