ДП ДГЗІФ "Укрінмаш" спростовує неправдиву інформацію та не має відношення до Корпорації «Укрінмаш»

Державна госпрозрахункова зовнішньоторговельна фірма «Укрінмаш» повідомляє, що жодним чином не пов’язана з Корпорацією «Укрінмаш», яка наразі фігурує у справі виявлених на Житомирщині 196 одиниць техніки.

Наголошуємо на тому, що надання неправдивої або неточної інформації щодо діяльності ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» може негативно позначитися на репутації Фірми та держави, та нанести відповідні збитки державній економіці, Державному Концерну «Укроборонпром» та інтересам державного спецекспортера ДП ДГЗІФ «Укрінмаш».

Нагадуємо, що ДП ДГЗІФ "Укрінмаш"  – Державна Фірма з експорту-імпорту товарів і послуг військового призначення працює лише в інтересах держави Україна.

Наразі проти держави Україна та ДП ДГЗІФ "Укрінмаш" ведеться найбільш масштабна інформаційна війна збоку зовнішнього агресора, що також, на жаль, підтримується непрофесіональними діями внутрішніх медіа.

Таким чином, просимо українські ЗМІ дотримуватися журналістської і бізнес етики, ретельно перевіряти джерела інформації, та безпосередньо звертатись до ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» за коментарями у разі потреби.