ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» представляє провідні розробки вітчизняного ОПК у сфері безпілотних систем на Міжнародній виставці UMEX-2018, що проходить 25-27 лютого 2018 року в м. Абу-Дабі, ОАЕ.

ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» спільно із партнером - компанією IGG (International Golden Group) демонструє на Міжнародній виставці безпілотних систем в Абу-Дабі (ОАЕ) дві моделі ударних, розвідувальних безпілотних літальних апаратів (виробництва української науково-виробничої компанії Matrix-UAV), а також тактичні безпілотні багатофункціональні транспортні засоби "Фантом" 6х6 та "Фантом 2" 8x8.

Мультироторні Chimera-H і Comandor - це унікальні безпілотні літальні апарати, здатні переносити ракети, бомби і застосовуються для виконання розвідувальних та бойових завдань. Особливостями даних апаратів є можливість перевезення вантажу вагою до 30 кг, бензинові двигуни, час польоту до 2 годин.

"Фантом" 6х6 та "Фантом 2" 8x8 - являють собою бойову колісну універсальну модульну платформу, з можливістю установки різних видів озброєння (кулемет, гранатомет, ПТУР тощо) і додаткових модулів. Призначені для виконання таких місій, як: розвідка, протипожежна підтримка, оперативна допомога та рятувальні роботи, обслуговування та джерело енергії, постачання боєприпасів, виконання розвідувальних та бойових завдань.

Варто зазначити, що вище перелічені зразки техніки вже викликали значну зацікавленість в учасників та гостей виставки.