В рамках двостороннього співробітництва та розвитку торгівельних відносин, на запрошення ДП_ДГЗІФ_“Укрінмаш”, що входить до складу ДК_«Укроборонпром», Україну відвідала делегація високого рівня Міністерства Оборони Об’єднаних Арабських Еміратів.

Головною метою візиту стали домовленості про поглиблення співпраці та огляд новітніх розробок українського ВПК, що зацікавили іноземних партнерів.

Члени делегації з ОАЕ зустрілись з українськими високопосадовцями, а саме: з Першим  заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олегом Гладковським та Першим заступником Міністра оборони України Ігорем Павловським, Генеральним Директором ДК "Укроборонпром" Романом Романовим та керівництвом "Укрінмашу".

В ДК “Укроборонпром” відбулась зустріч з керівництвом Концерну та переговори з представниками «Укрінмашу». Під час зустрічей було визначено перспективні напрямки подальшої роботи та відносин між Україною та ОАЕ, а саме: можливості виготовлення та постачання зразків високоточного озброєння для потреб ВМС та сухопутних військ; виробництво, постачання та обслуговування для потреб ВПС ОАЕ літаків сімейства «Ан»; співпраця в галузях безпілотних літальних апаратів, засобів боротьби з ними та засобів радіо-електронної боротьби та розвідки.

Нагадаємо, що ДП ДГЗІФ «Укрінмаш» утримує високі позиції на ринку ОАЕ та впевнено захищає інтереси України на світовому ринку. В лютому цього року було відкрито представництво компанії в місті Абу-Дабі. Такий розвиток стосунків між двома країнами сприятиме зміцненню торгівельних та дипломатичних відносин, а також значно покращить інвестиційні показники нашої Держави.