Делегація ДК “Укроборонпром”, на чолі з заступником Генерального директора з розвитку Артуром Херувімовим, бере та координує участь України та вітчизняних компаній в 11-й Міжнародній виставці з питань оборони і безпеки LAAD-2017 Defence & Security, що розпочалася 4 квітня в м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія.

“Укроборонпром” демонструє здобутки вітчизняного оборонно-промислового комплексу та націлений встановити нові ефективні кооперативні зв’язки. Нам є що запропонувати країнами Латинської Америки” – заявив Артур Херувімов.

В перший день виставки, керівництво ДК «Укроборонпром» та ДП ДГЗІФ «Укрінмаш», разом з послом України в Бразилії Ростиславом Троненко та аташе з питань оборони Олександром Михайленко зустрілись із міністром оборони Чилі Хосе Антоніо Гомесом. Головною темою зустрічі стала співпраця Чилі з Україною в сфері безпілотних систем, авіабудівництва та кібербезпеки. Чітко визначили подальші кроки та потреби обох сторін і обговорили засади подальшої співпраці.

В рамках виставки заплановані зустрічі з офіційними представниками силових відомств та державних установ країн Латинської Америки, а також з провідними компаніями в галузі оборонно-промислового комплексу.

Нагадаємо, що Міжнародна виставка з питань оборони і безпеки LAAD-2017 Defence & Security проходить з 4 по 7 квітня та об’єднує виробників і постачальників технологій для Збройних Сил та оборонно-промислових комплексів країн, а також керівників служб безпеки великих корпорацій, підприємств-постачальників послуг.