Державний концерн здатен виготовляти новітню та сучасну техніку, модернізувати радянські зразки та забезпечити сервісне обслуговування своїх виробів. Про це говорив Заступник генерального директора з розвитку Концерну Артур Херувімов на зустрічі з іноземними послами на заході в Національному університеті оборони України ім. І. Черняховського.

“Наші підприємства зробили суттєвий крок вперед – маючи досвід участі військової техніки в гібридній війні ми суттєво покращили та поглибили модернізацію існуючих зразків, та розпочали виробництво новітніх зразків техніки. Вся ця техніка довела свою боєздатність на передовій”, – зазначив Артур Херувімов у своєму виступі.

Можливості українських підприємств дозволяють модернізувати техніку радянських зразків, а також налагодити спільне виробництво озброєння, безпілотних літаючих апаратів, засобів зв’язку та продукції військово-морського призначення.

“Співпраця, яку ми пропонуємо – це набагато більше ніж просто забезпечення економічного зростання та безпеки” – прокоментував можливості співробітництва Генеральний директор підприємства-спецекспортера ДГЗІФ “Укрінмаш” Сергій Слюсаренко.

В рамках програми перебування в Україні іноземних послів, акредитованих в нашій державі за сумісництвом,  7 червня в Національному університеті оборони України ім. І. Черняховського відбулась їх зустріч із представниками ДК Укроборонпром. Вперше участь в подібному заході взяли 16 послів з країн Африки, Азії, Тихоокеанського регіону та Латинської Америки.

Шановні посли мали нагоду детально ознайомитись із напрямками роботи українських оборонних підприємств та зі зразками новітнього озброєння, що було представлено підприємствами Концерну – для заходу “Укроборонпром” влаштував спеціальну експозицію для іноземних гостей, продемонструвавши понад 30 експонатів та презентував можливості розширення співпраці по різних напрямках.