Сьогодні Державнаа фірма «Укрінмаш» відзначає своє 25-річчя  від початку роботи на  міжнародному ринку озброєнь та військової техніки. Започаткована 1991 року, державна фірма стала першим в Україні підприємством-спецекспортером у сфері ВТС. Сьогодні  «Укрінмаш» - це надійний партнер вітчизняних та іноземних компаній з багатим досвідом роботи та висококваліфікованими працівниками.

З нагоди свята «Укрінмаш» привітали перший директор Державної фірми «Укрінмаш» Петро Стечишин та Генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов. За словами керівника концерну, Україна має значний експортний потенціал, і його реалізацію значною мірою забезпечують саме підприємства оборонно-промислового комплексу, серед яких і "Укрінмаш". Роман Романов підкреслив вагоме місце Фірми у сфері ОПК, яке грунтується на багаторічному досвіді.  

У свою чергу, Генеральний директор "Укрінмаш" Сергій Слюсаренко подякував команді Підприємства  за щоденну роботу та зазначив, що успіх Фірми -це перш за все сумлінна праця кожного співробітника  "Укрінмаш".