Проект Cyber Guard, ініційований ДП ДГЗІФ "Укрінмаш", що входить до складу ДК "Укроборонпром", стане генеральним партнером одного з масштабніших кіберфорумів "HackIT – 2017".

Форум складатиметься з кількох етапів змагань. Зокрема онлайн-батл білих хакерів цього року включав імітацію зламу президентських виборів у 8 країнах. Подібні завдання заохотили до участі 1346 команд зі всього світу. 338 з них впорались щонайменше з одним. Трійку лідерів очолила українська команда dcua. 

"Кращим спеціалістам буде надана можливість взяти безпосередню участь у проекті Cyber Guard, а саме у створенні в Україні кібербезпекового центру за стандартами НАТО" – каже Єгор Аушев, керівник вітчизняного проекту з кібербезпеки.

Акценти протягом дискусійної частини будуть зроблені на обговоренні ключових подій за рік, новітньої кіберзброї, методів кібершпигунства та запобігання кіберзагрозам.

ДП ДГЗІФ "Укрінмаш" разом з іншими учасниками готує розгорнуту презентацію зокрема і про механізми кіберзахисту в державному та фінансовому секторі, IT-бизнесе та інших галузях.

Форум разом із провідними експертами зі світовим ім’ям відвідують молоді спеціалісти, студенти та випускники українських вишів, які планують пов’язати своє життя із кіберпростором та прагнуть розвитку в галузі кібербезпеки.

Cyber Guard – проект ДК "Укроборонпром" в партнерстві з ДП ДГЗІФ "Укрінмаш" та приватними компаніями, було створено для захисту від кібератак приватних та державних структур та закладів України.

 

 

 

фото: Facebook/HackIT Ukraine