Делегація Державного концерну “Укроборонпром”, в яку входить ДП ДГЗІФ "Укрінмаш", обговорила співпрацю з очільниками силових структур країн Латинської та Центральної Америки. Переговори відбулись в рамках участі Концерну в Міжнародній виставці з питань оборони і безпеки LAAD-2017 Defence & Security. Участь української делегації в цьому заході організовує та корегує ДП ДГЗІФ "Укрінмаш", а делегацію очолює Заступник генерального директора з розвитку ДК “Укроборонпром” Артур Херувімов.

“Беручі участь в таких міжнародних виставках “Укроборонпром” прагне знайти реальні та ефективні моделі кооперації та зміцнити позиціях України на міжнародних ринках. Нині ми розпочали переговорний процес з очільниками силових відомств цілої низки країни регіону та визначили їхні реальні потреби. Компетенції “Укроборонпрому” достатньо щоб їх задовольнити, поглибити співпрацю розпочавши нові спільні проекти та збільшити присутність продукції українського ОПК в Латинській та Центральній Америці “, – заявив Артур Херувімов.

Він додав, що спільні інтереси в ході переговорів визначено з представниками Міністерств оборони Бразилії, Колумбії, Мексики, Уругваю, Сенегалу, Гондурасу, Ботсвани, Домініканської республіки, Чилі,  Аргентини та іншими. Найтісніше галузі авіатехніки та безпілотних засобів, радіорозвідки, важкої броньованої техніки та ін.

Нагадаємо, що 11-а Міжнародна виставка з питань оборони і безпеки LAAD-2017 Defence & Security проходить з 4 по 7 квітня в м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія.