Державна фірма «Укрінмаш», що входить до ДК «Укроборонпром», представила низку перспективних зразків озброєння та військової техніки вітчизняного виробництва в рамках міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та Безпека - 2016».

«Під час виставки мали нагоду упевнитися в тому, що підготовані нами зразки дійсно варті уваги учасників українського та світового ринку озброєнь. Зокрема, за резульаьами заходу можемо говорити про налагодження плідної співпраці із нашими партнерами», - зазначив генеральний директор «Укрінмашу» Сергій Слюсаренко. 

Експозиція фірми була представлена ракетно-артилерійським озброєнням, броне- та авіатехнікою, зокрема безпілотними літальними апаратами, роботу яких вже мали нагоду оцінити українські військові.  Окрім цього, цікавими для гостей виставки були сучасні радіолокаційні станції та засоби зв’язку, вироблені приватними та державними оборонними компаніями та вже випробувані в зоні бойових дій.

Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та Безпека - 2016» пройшда в Києві вже втринадцяте. Гості мали змогу відвідати експозицію у Міжнародному Виставкому Центрі протягом 4 днів.

 

Державна госпрозрахункова зовнішньоторговельна фірма «Укрінмаш» – одна з провідних компаній-спецекспортерів ДК «Укроборонпром», працює на міжнародних ринках з 1991 року. Серед основних напрямків діяльності: експорт та імпорт продукції, послуг військового і подвійного призначення.