У зв’язку із заявою громадянина України Міхеіла Саакашвілі, яку було оприлюднено в медіа, мусимо звернутись до громадськості. 
По-перше, закупівля вказаних двигунів була викликана гострою потребою в них Збройних Сил України для підтримання боєздатності військ. 
По-друге, у зв'язку з блокуванням країною-агресором закупівель критичних товарів для наших військових, їх постачання було здійснене з третіх країн у відповідності до встановленого порядку вітчизняного експортного контролю та міжнародних зобов'язань України.
По-третє, зазначимо, що ціна, якою оперує пан Саакашвілі у заяві, дійсна для двигунів цивільного призначення, в той час як ДГЗІФ «Укрінмаш» закупав модифіковані військові двигуни, які, відповідно, є дорожчими, а також сплачував ввізне мито та ПДВ в розмірі 25% та інші логістичні витрати. Ця ціна була визначена шляхом конкурсного відбору комерційних пропозицій та була визнана замовником, як найоптимальніша.
Ми закликаємо пана Саакашвілі спростувати свої заяви щодо можливої причетності підприємства до корупції. А також не займатись політичним популізмом, оперуючи секретними документами. Зазначене ще більше ускладнить роботу вітчизняних спецекспортерів з постачання у війська критичних товарів в умовах протидії російських спецслужб. Наголошуємо також, що розголошення інформації про цей та інші важливі контракти призведе до їх зриву, як наслідок зниження обороноздатності нашої держави та поставить під загрозу життя наших захисників.