Державний концерн «Укроборонпром» відкрив офіційне представництво в м. Абу-Дабі (ОАЕ). Подія відбулась в рамках наймасштабнішої військової виставки світу «IDEX-2017»

«Це надасть можливість співпрацювати з провідними компаніями в цьому бізнесі, скорочуючи час та економлячи кошти. Відкриття офісу наблизить компанії, що входять до ДК «Укроборонпром», до своїх клієнтів по всьому світу, зменшить транспортні витрати, збільшить валютні надходження в країну та прискорить прийняття рішень по важливих контрактах», – повідомили в Держконцерні. 

Найбільші компанії світу, що були запрошені на відкриття офісу, виразили зацікавленість у посиленні співпраці за багатьма напрямками українського ОПК, зокрема авіабудівництвом, артилерійськими системами, бронетехнікою, системами радіорозвідки та іншими. 

Попередні переговори проведені з великими компаніями, що представляють збройну галузь на Близькому Сході та в світі – IGG, EDIC, Trust, а також з лідерами держав та керівництвом збройних сил.

Завдяки напрацюванням Концерну та багаторічним міжнародним зв’язкам, всі компанії, що входять в його склад, зможуть працювати в цьому офісі та розвивати свій бізнес на користь Держави.

Нагадаємо, що ОАЕ вже давно є стратегічним партнером України на світовій арені, а з іншого боку – однією з крупніших у світі та найважливішою платформою для бізнесу на Близькому Сході.